Lentezaken: Wat andere mensen over ons en onze projecten zeggen

Home » Ons verhaal » Referenties

Hier enkele quotes van relaties waar Lentezaken de afgelopen jaren mee heeft samengewerkt of op een andere manier contact mee heeft gehad.

"De Ondernemersfabriek is de mooiste startplek voor ondernemers in het Noorden. Het wordt een dynamische plek waar kennis en ervaring samen komen en worden overgebracht op een nieuwe generatie ondernemers. Dit geeft een meerwaarde aan de lokale en regionale economie, want met de juiste ondersteuning overleven meer startende ondernemers."

Ard van der Tuuk, voormalig Gedeputeerde Economie van Provincie Drenthe

"...ook voor het Noorden is het volgens mij enorm van belang dat we écht ondernemende mensen opleiden. Ook wij gaan steeds meer mensen nodig hebben die risico's willen nemen en durven te struikelen, omdat ze daarna weer op kunnen staan en het de volgende keer nog beter doen. Juist daarom vind ik De Noorderlingen zo'n goed initiatief. Daar krijgt jong talent de mogelijheid om zich op dit vlak flink te ontwikkelen. Dat is niet alleen voor henzelf enorm positief, maar op de iets langere termijn is ook de economie van het Noorden hier enorm bij gediend."

Anne-Wil Lucas, Tweede Kamerlid VVD en Comité van Aanbevelingen De Noorderlingen

“Ondernemend, gepassioneerd en zeer bedreven; zo heb ik Eelco mogen leren kennen. Indien u of uw bedrijf ook een coach/docent/inspirator of adviseur nodig heeft op gebied van ondernemerschap of (investerings-)kapitaal met een kritische blik, scherpe analyses en veel kennis, dan kan ik Eelco zeker aanbevelen!”

Gerard van der Heide, CEO Uitgenodigd.nl

“Eelco heeft een aantal jaren gewerkt op ons kantoor te Groningen van de Maxwell Group. Eelco is analytisch sterk, communicatief vaardig, weet zijn kennis goed in de praktijk te brengen en functioneert prima als een strategisch consultant. Daarnaast is hij betrouwbaar en loyaal en kun je altijd een beroep op hem doen.”

Bernd Mintjes, Founder and CEO, Maxwell Group

“Met Eelco heb ik een aantal trajecten gedaan waaronder de Wedstrijd Editie Noord (Groningen en Friesland). Eelco is een betrokken, zeer kundig organisator en tevens in staat om de mensen te enthousiasmeren.
Daarnaast hebben we gewerkt aan ontwikkeling van een investeringsfonds voor de game industrie, waarvoor Eelco een goede propositie had geschreven.”

Peter Van Hintum, Projectmanager Cultuur-Ondernemen

 

@EelcoBakker tweets

 
Maak direct een afspraak