Ons verhaal

Home » Ons verhaal

Mijn naam is Eelco Bakker, 33 jaar, Bedrijfskundige en de ondernemer achter Lentezaken.

Sinds 2008 profielfoto eelcoben ik actief middenin ondernemend Noord-Nederland, waarvan het grootste deel van de tijd als zelfstandig ondernemer. Mijn passie ligt in het ontwikkelen van vernieuwende programma's en trainingen op het gebied van ondernemerschap. Inspireren, verbinden, maar vooral het aanjagen van jonge ondernemers richting groei is waar ik mijn toegevoegde waarde zie. Door de jaren heen zijn de programma's steeds sterker een combinatie van business en persoonlijke ontwikkeling geworden.

Mijn netwerk is zeer uitgebreid in de driehoek 'overheid, onderwijsinstelling, ondernemerschap'. Dit speelveld spreekt mij sterk aan; hier kunnen en moeten verbindingen gelegd worden om het hoogst haalbare rendement te realiseren. Deze drie groepen dienen samen te werken en te profiteren van elkaars kwaliteiten en toegevoegde waarde; ik fungeer goed als schakel in dit gehele proces om zo  ondernemerschapsplannen te versterken.

Snel schakelen, verbinden, analyseren en getting the job done zijn begrippen die bij mij passen!

 

Anna Vellinga

Sinds september 2014 is ons team uitgebreid met Anna Vellinga! Zij is betrokken bij de OndernemersFabriek en is inmiddels onmisbaar voor de dagelijkse operatie van De Noorderlingen.

Anna is verantwoordelijk voor marketing communicatie, zorgt dat planning en programmering goed op orde zijn en bouwt verder aan ons netwerk van partners en coaches!

 

Projectondersteuning

Op projectbasis nemen wij medewerkers aan of schakelen externe deskundigen in. Voor stagiairs en afstudeerders die ambities hebben op het vlak van ondernemerschap willen wij graag plek maken. Ons team varieert door het jaar heen tussen de twee en vier personen.

 
quote quote The best way to predict the future is to create it. – Peter Drucker

@EelcoBakker tweets

 
Maak direct een afspraak