Lentezaken is aanjager en verantwoordelijke voor De OndernemersFabriek Drenthe

Home » Projecten » OndernemersFabriek Drenthe

Verbinden en inspireren!

Lentezaken is sinds medio 2014 betrokken bij de opstart en uitvoering van een ambitieus programma van Provincie Drenthe. Het concept 'OndernemersFabriek Drenthe' is door ons ontwikkeld in opdracht van de Provincie.

De OndernemersFabriek is gestart in Assen, in de voormalige graansilo aan de Havenkade. Een inspirerende en industriele plek waar sinds januari 2015 tien startende bedrijven actief zijn. Deelnemers ontvangen een traject van een jaar vol workshops, coaching, intervisie, maar ook toegang tot een netwerk en eventuele financiers. En dat alles op de mooiste werkplek van Noord Nederland.

Sinds de start zijn in november 2015 een locatie in Emmen en in april 2016 een locatie in Hoogeveen geopend. Begin 2017 zal de locatie bij de HealthHub in Roden naar alle waarschijnlijkheid geopend worden.

Lentezaken gelooft in de kracht van deze programma's, het verbinden van ondernemers, onderwijs, maar ook bestaande initiatieven zorgt voor groei. Een inspirerend en actief ecosysteem is het resultaat.

Het concept vraagt om een ambitie voor de lange termijn, wij verbinden ons graag hier aan om te laten zien dat het werkt!

Meer weten over het programma? Klik hier!

 

 

@EelcoBakker tweets

 
Maak direct een afspraak