Nevenactiviteiten

Home » Ons verhaal » Nevenactiviteiten

Nevenactiviteiten

Kennis delen en ons netwerk openstellen vinden wij belangrijk. Een aantal nevenactiviteiten waar wij betrokken bij zijn (geweest).

Netwerken

Het netwerk is een krachtig onderdeel van onze projecten. Intensieve samenwerking met bedrijven, instellingen en ondernemers is onderdeel van onze programma's. Wij zijn aangesloten bij een aantal netwerken:

JNO - Lid van Stuurgroep verbinding

VNO-NCW - Lid van Noordgang 1

CCA Assen - Bestuurslid (Penningmeester)

 

 

NEVENACTIVITEITEN UIT HET VERLEDEN:

Crowdaboutnow

Drie jaar partner geweest in het Noorden voor dit grote crowdfunding platform.

i3event

Betrokken als trainer in de voorbereiding van de pitchevents.

RvA UniPartners

UniPartners Groningen is onderdeel van een landelijk netwerk van adviesbureau's. Elk van deze bureau's wordt aangestuurd door een team van universitair studenten. UniPartners heeft bijna 20 jaar ervaring met het inzetten van Master studenten binnen het bedrijfsleven, voor uiteenlopende projecten.

Adviesraad JLO

Netwerk Jong Leren Ondernemen wil een push geven aan ondernemendheid en ondernemerschap in de provincie Groningen. Een groep MBO-instellingen werkt samen om programma's als De Ondernemersacademie uit te voeren, samen met een grote groep marktpartijen en ondernemers.

Jonge Ondernemersprijs

De JOP is al vele jaren een spraakmakende Noordelijke ondernemersprijs die in 2013 helaas voor de laatste keer is geweest. Lentezaken heeft een aantal keer het bestuur ondersteuning gegeven bij de selectie van halve finalisten en heeft daarnaast de finalisten in 2013 een pitchtraining gegeven.

 

@EelcoBakker tweets

 
Maak direct een afspraak